BlogPost.Timpul.md
www.munteanu.md22.07.2013

Partidul celor 7 pitici

 
Bloggeri / autori
 

Astăzi, câţiva deputaţi, foşti colegi de partid, au anunţat la o conferinţă de presă, din numele comanditarului „atacului raider” asupra Partidului Liberal, că s-a decis în taină, pe malul unui lac frumos de la Costeşti, Ialoveni (cu frigărui şi salată de varză), crearea unui nou partid politic.

Motivul invocat este că, vezi Doamne!, nu e chiar atât de simplu să lupţi pe arena politică, argumentându-ţi acţiunile întreprinse şi dacă nu au reuşit să-şi alieze cel puţin o parte a structurilor teritoriale ale PL, atunci „Alba ca Zăpada şi cei 7 pitici” au ales să renunţe la această iniţiativă mult-trâmbiţată şi să înceapă una nouă — de completare a tagmei partidelor minuscule şi invizibile din Republica Moldova.

În criză cronică de idei şi timp, portavocele uzate şi „pe alocuri” defecte, au declarat că viitorul partid nu are deocamdată o denumire, cel mai probabil artizanii acestor jocuri politice, oscilează între Partidul Trădătorilor Reformaţi şi Partidul Reformatorilor Trădători.

La fel, eventuala viitoare structură politică pigmentată în nuanţe curechii, nu are deocamdată nici lider. Probabil preselecţia încă nu s-a încheiat, iar dirijorul din umbră nu a decis încă cine va fi păpuşica naivă, care îşi va juca rolul umil de lider de partid.

Indiferent însă cine va purta cu ruşine stigmatul preşedintelui viitoarei invenţii politice autohtone, cu iz de votcă rusească, rămâne cert faptul că această structura va fi una de unică folosinţă, termenul de valabilitate expirându-i la data viitoarelor alegeri parlamentare.

Adevăratul motiv pentru crearea acestei formaţiuni politice de comis-voiajori, o reprezinte indubitabil compromiterea oricărui mesaj constructiv de pe segmentul de dreapta, prin vociferarea mesajelor denigratoarea emanate dintr-o sursă de bruiere răzbunătoare.

Acţiunile politicienilor de ocazie, lipsite totalmente de viziune pe termen mediu şi lung, nu vor contribui în nici un fel, la coagularea forţelor de dreapta, ci doar vor turna apă la moara detractorilor românismului basarabean.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
www.munteanu.md17.08.2013

(ne)Teama de a fi român

 

Trebuie sa recunoaştem cu sinceritate, dar şi cu multă îngrijorare, că astăzi, la fel ca acum 20, 15, 10 sau 5 ani în urmă, cetăţenii Republica Moldova, care se declară a fi români, sunt priviţi de marea majoritate a concetăţenilor noştri, cu o anumită doză de circumspecţie, neîncredere, aş spune chiar. Dacă zici că eşti... (2 (ne)Teama de a fi român )

www.munteanu.md22.07.2013

Timofti pe urmele lui Stalin

 

Iosif Vissarionovici Djugaşvili, cunoscut sub pseudonimul de Stalin, obişnuia să discute îndelung cu Veaceslav Molotov (pe numele său adevărat Scriabin), care în anii cât Stalin a fost conducătorul URSS şi, implicit, a PCUS, a ocupat diferite funcţii în partid şi în stat, cele mai cunoscute fiind: Preşedinte al Internaţionalei Comuniste, Prim-Ministru al URSS şi Ministru... (1 Timofti pe urmele lui Stalin )

www.munteanu.md04.07.2013

Dijma verzilor pentru sapă

 

După ce recent Coaliţia pro Europeană, a hotărât să impoziteze serios tămâia, prescurile şi busuiocul, mai nou, aceştia au identificat o nouă sursă de formare a bugetului, hotărând să instituie amenzi, de până la 10 000 de lei, pentru, citez din proiectul de lege: „neîndeplinirea obligaţiei de distrugere a buruienilor de pe terenurile agricole”. Parcă îi şi văd... (0 Dijma verzilor pentru sapă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

  来源: 沧州金辉压瓦机械设备厂   电 话:0317-8086188   传 真:0317-8086199   手 机:13832771638  15133711101   Q    Q:59458991       49870222   联系人:王经理   邮 箱:59458991@qq &

'Un verso en lugar de inspiración en el canción,Gafas de sol Ray Ban Barato, 'Man A Mirror ',Gafas Ray Ban …

A continuación se presentan análisis de los lugares que visita (o va a visitar aún) en su. CliffObviously,Barato Nike Air …

Descubra jugar agresivamente poker la utilización de este tipo de juego,zapatos air jordan Outlet, alternativa en sus preocupaciones es casi …

  It's possible to bet any amount in the event that it's in the table minimum and maximum.One-roll bets differ …

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog