BlogPost.Timpul.md

Felul cum râzi îți dezvăluie personalitatea

fete_rad

Aveţi un râs unic şi contagios – râsul dumneavoastră este uşor de recunoscut de toată lumea şi îi face pe toţi cei din jurul dumneavoastră să izbucnească în râs la rândul lor. Acest tip de râs poate fi perceput ca o dorinţă de a vă face remarcat şi ca un semn de vanitate. Totuşi, dacă râsul este franc şi natural, veţi fi considerat probabil o persoană amuzantă, sociabilă şi cu picioarele pe pământ.

Emiteţi un „cloncănit” uşor şi controlat – cu mâna în faţa gurii, ochii care se mijesc, un tremur uşor la nivelul umerilor şi mici „cloncănituri”, acest râs de fetiţă trădează o persoană timidă sau o persoană care vrea să pară bine crescută, respectând normele de bună creştere.

Vă lansaţi în râsete de „căpcăun” cu gura larg deschisă – dacă râdeţi cu gura larg deschisă, scoţând sunete zgomotoase şi plesnindu-vă cu palmele peste coapse, sunteţi fără îndoială într-un proces demonstrativ şi aveţi nevoie de a vă face remarcat, întrucât această atitudine relevă o anumită dorinţă de a vă face ascultat şi admirat.

Râsul dumneavoastră seamănă cu o fluierătură – atunci când râdeţi emiteţi o şuierătură în loc să eliberaţi un râs puternic, ca şi cum v-aţi reţine râsul în gât. Acest fapt rezultă din obişnuinţa de a fi discret şi dintr-o „deformare” a universului profesional care vă impune să fiţi tăcut.

Vă forţaţi să râdeţi – Sunetul şi mişcarea gurii sunt prezente, dar partea superioară a feţei rămâne impasibilă şi neutră. „Acest fapt sugerează că râsul este o formă de obligaţie, fie de politeţe, fie pentru a atrage atenţia, fie pentru a determina publicul să râdă”, afirmă autorii studiului. Reprezintă totuşi o stratagemă utilă pentru a râde în urma unor glume răsuflate făcute de superiorul dumneavoastră ierarhic.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (1 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (0 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

  来源: 沧州金辉压瓦机械设备厂   电 话:0317-8086188   传 真:0317-8086199   手 机:13832771638  15133711101   Q    Q:59458991       49870222   联系人:王经理   邮 箱:59458991@qq &

'Un verso en lugar de inspiración en el canción,Gafas de sol Ray Ban Barato, 'Man A Mirror ',Gafas Ray Ban …

A continuación se presentan análisis de los lugares que visita (o va a visitar aún) en su. CliffObviously,Barato Nike Air …

Descubra jugar agresivamente poker la utilización de este tipo de juego,zapatos air jordan Outlet, alternativa en sus preocupaciones es casi …

  It's possible to bet any amount in the event that it's in the table minimum and maximum.One-roll bets differ …

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog