- BLOGPOST.timpul.md - http://blogpost.timpul.md -

Ce rochie porți vara asta?

Scris de: Editor la data Iulie 20, 2013 @ 07:33 in Actualitate | No Comments

Atunci când vine vorba de sezonul estival ne gândim automat şi la ţinute lejere, majoritatea construite cu ajutorul rochiilor. În funcţie de stilul personal şi preferinţe, vei găsi în magazine o mulţime de modele, menite să te răcorească şi să te facă să arăţi bine.

Rochia din dantelă

Poate fi o declarație curajoasă, mai ales atunci când trebuie să ajungi la un eveniment, la un spectacol sau la o petrecere în aer liber. Alege culori vibrante şi accesorizează cu ajutorul unei brăţări masive. Poartă întotdeauna sandale sau pantofi în culori neutre.

Rochia cu imprimeu floral

Desenele florale nu par să iasă prea curând din tendinţe, aşa că poţi avea şi tu, cel puţin o rochie de acest gen în garderobă. Pe deasupra poţi purta un sacou uşor cambrat, într-o nuanţă pală de roz, somon sau vernil „mentolat”.

Rochia fără bretele

Aceste rochii sunt distractive, uşor copilăroase şi merg de minune în weekend, atunci când mergi la un picnic sau la un grătar pe iarbă verde. Dacă ţi se pare totuşi că ai prea multă piele expusă şi că soarele îţi va da de furcă, poart-o cu o cămaşă din denim pe deasupra.

Rochia cu dungi

Alege un model cu tentă nautică într-o zi însorită de vară, chiar şi atunci când nu te afli la mare. Dungile pot fi nişte aliate bune, atunci când vrei să subţiezi silueta (dungi verticale) sau să dai volum anumitor părţi (dungi orizontale sau diagonale). Ca să scapi de acea uşoară monotonie, poartă la această rochie o curea subţire, colorată, în talie.

Rochia „lungă-scurtă”

Cred că ai văzut şi tu acele modele de rochii sau fuste care par că au trenă la spate. Acest joc de lung în spate, mai scurt în faţă, nu ţine de vârstă şi îţi va da un aer fresh pe perioada verii. Poţi alege o rochie din jerseu moale sau dintr-un bumbac uşor supra-elastic.

blogpostt [1]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [2] pe TWITTER [3]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: http://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: http://blogpost.timpul.md/2013/07/20/ce-rochie-porti-vara-asta/

URLs in this post:

[1] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[2] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[3] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.