BlogPost.Timpul.md

O femeie a fost însărcinată timp de 46 de ani

femeie-insarcinata

Cazul care a uimit lumea medicală: o femeie a fost însărcinată timp de 46 de ani. Ce au descoperit medicii la operaţie.

O femeie din Maroc a fost însărcinată timp de 46 de ani, caz care a uimit lumea medicală şi a ajuns subiectul unei emisiuni din Marea Britanie.

În 1967, Zahra, care avea pe atunci 29 de ani şi era însărcinată, a ajuns la spital în travaliu. După două zile, medicii au decis să îi facă o cezariană, însă Zahra a fugit din spital după ce o colegă de salon a murit. „Am simţit că trebuie să plec. Mi s-a făcut frică de faptul că aş putea muri la fel”, a declarat femeia.

Ajunsă acasă, Zahra a mai suportat o săptămână durerile travaliului, apoi acestea s-au oprit. „Brusc, totul a încetat. Nu am mai simţit nicio durere. M-am gândit că se va naşte când vrea el, nu am mai intervenit. Am considerat că este un semn divin”, povesteşte Zahra.

În urmă cu un an, când avea 75 de ani, femeia a început să simtă o durere foarte puternică în zona abdomenului şi a fost dusă la spital de unul dintre fiii adoptaţi. Medicii au crezut la început că femeia are o tumoare ovariană, însă apoi şi-au dat seama că aceasta prezenta o sarcină foarte ciudată.

„Am găsit un făt calcifiat, prins de organele femeii. Sarcinile extrauterine nu sunt ceva neobişnuit, însă nu am mai întâlnit niciun caz în care fătul să se dezvolte complet, iar apoi să rămână 46 de ani în corpul mamei. Este un fel de mumificare a fătului”, au declarat medicii.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (1 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (0 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

  来源: 沧州金辉压瓦机械设备厂   电 话:0317-8086188   传 真:0317-8086199   手 机:13832771638  15133711101   Q    Q:59458991       49870222   联系人:王经理   邮 箱:59458991@qq &

'Un verso en lugar de inspiración en el canción,Gafas de sol Ray Ban Barato, 'Man A Mirror ',Gafas Ray Ban …

A continuación se presentan análisis de los lugares que visita (o va a visitar aún) en su. CliffObviously,Barato Nike Air …

Descubra jugar agresivamente poker la utilización de este tipo de juego,zapatos air jordan Outlet, alternativa en sus preocupaciones es casi …

  It's possible to bet any amount in the event that it's in the table minimum and maximum.One-roll bets differ …

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog