BlogPost.Timpul.md
gandrabur.net13.07.2013

Șeful FISC și-a anunțat prețul, sau au dat PLDM de gol?

 
Bloggeri / autori

Corneliu Gandrabur

gandrabur.net

 
 

Ieri seara, la o televiziune privată, șeful FISC a spus că cineva i-a propus mită 100 mii dolari, dar a refuzat.

Act de eroism, ce să mai… trebuie lăudat și arătat la toate posturile TV. Sper că CNA se va autosesiza pe marginea celor spuse de noul conducător al serviciului fiscal, dar slabe șanse.

Ce a spus Domnul Șef a fost o scăpare de vorbă, necontrolată. Dar, aceasta ar putea însemna și anunțarea prețului de lucru, spun unii.

Astăzi discutam cu cineva și-mi zice: ”Șeful fisc a făcut fix ca în vorba aia cu curva care spune că s-a culcat cu 1000 de bărbați, dar ea de fapt a făcut-o în vis, iar în realitate nu s-a atins de nimeni. Probabil el visează la această sumă, sau e cifra de început, anunțată pentru cei care îndrăznesc…”.

Cu siguranță va fi mustrat de șeful partidului pentru această declarație, iar pe viitor va fi mai atent la cele ce spune. Or, declarația acestuia a dat de gol activitatea fostului șef al FISC-lui, eliberat de curând din închisoare, precum că pe timpul acestuia erau grupuri criminale, care mituiau șefii fisc-lui, cu sute de mii, activând în continuare, nestingheriți și ilegal.

Aha, nu uitați că FISC-ul este în subordinea PLDM, iar Domnul Șef tot de PLDM a fost propus. Cel vechi tot de la PLDM. Deci fiscul lucrează cu mită, la umbra Stejarului, potrivit noului ”nacialnik”?

Așa că apare întrebarea: Șeful FISC și-a anunțat prețul, sau a dat PLDM de gol?

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
gandrabur.net23.06.2014

Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb?

 

După ce Igor Dodon a investit sume enorme în promovarea ideii sale de referendum, iată că obține un sprijin de la cine aștepta mai puțin, de la „Al vostru Vlad Filat”. Liderul PLDM a anunțat că și el vrea referendum național, în ziua alegerilor, doar că el îl vrea pe tema UE, spre deosebire de... (0 Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb? )

gandrabur.net19.06.2014

PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă

 

Partidul Socialiștilor condus de Igor Dodon a semnat astăzi, după cum anunțam ieri dimineață, un acord de colaborare cu partidul politic din Federația Rusă «Справедливая Россия», condus de Serghei Mironov. Evenimentul a avut loc în incinta Dumei de Stat a Federație Ruse. Acordul semnat astăzi nu este doar un document de colaborare între cele două partide cu... (1 PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă )

gandrabur.net18.06.2014

Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare

 

Politicianul Igor Dodon, lider al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a plecat astăzi dimineață în direcția Moscova. Acesta nu a plecat după ”noi indicații”, după cum spun unii, dar să încheie noi colaborări de activitate cu partidele moscovite. Semnăturile vor fi puse pe documente pe parcursul zilei de mâine, iar presa se poate interesa cu... (1 Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

  来源: 沧州金辉压瓦机械设备厂   电 话:0317-8086188   传 真:0317-8086199   手 机:13832771638  15133711101   Q    Q:59458991       49870222   联系人:王经理   邮 箱:59458991@qq &

'Un verso en lugar de inspiración en el canción,Gafas de sol Ray Ban Barato, 'Man A Mirror ',Gafas Ray Ban …

A continuación se presentan análisis de los lugares que visita (o va a visitar aún) en su. CliffObviously,Barato Nike Air …

Descubra jugar agresivamente poker la utilización de este tipo de juego,zapatos air jordan Outlet, alternativa en sus preocupaciones es casi …

  It's possible to bet any amount in the event that it's in the table minimum and maximum.One-roll bets differ …

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog