BlogPost.Timpul.md

Bloggerii spun pro sau contra unei biserici politizate??

we

Facem apel către toți bloggerii interesați despre rolul religiei în societate să vină la o șezătoare să ne dăm cu părerea dacă merită sau nu ca bisericile să fie impozitate odată ce devin niște instituții politizate și conduse de unele grupări politice.

Biserica Ortodoxă a devenit un actor important în influențarea politcilor statului, mai ales în privința eforturilor de a abroga Legea cu privire la asigurarea egalității. Deciziile recente ale Sinodului de a interzice politicienilor împărtășania pentru că nu au retras legea anti-discriminare nu i-au lăsat fără reacții.

Drept răspuns, politiicienii au sugerat că preoții, al căror comportament nu corespunde canoanelor bisericești, ar putea fi trași la răspundere. Mai mult, aceștia au avertizat că instituțiile religioase ar putea fi impozitate dacă se implică prea mult în viața politică.

Rolul bisericii într-o societate contemporană, strategia de a lupta cu un singur dușman – homosexualii, impozitarea instituțiilor bisericești, subiectele sensibile care se așteaptă a fi sensibilizate în cadrul comunității creștine sunt unele dintre subiectele pe care bloggerii le vor aborda la o șezătoare organizată de Centrul de Informare în domeniul Drepturilor Omului în colaborare cu Radio Moldova.

Experţii invitați la eveniment vor prezenta o abordare pozitivă ale altor biserici de peste hotarele țării și dețin educaţie religioasă. Bloggerii interesacți să urmărească acest subiect, sunt invitați sâmbătă, 13 iulie, orele 13.00 – 15.00 la Consiliile Americane, de pe str. Kogalniceanu 76, intersecție cu str. Iorga.

Persoanele din regiunile țării sunt așteptați să se conecteze în prealabil pe contul de skype bloggerimoldova. Pentru a vă înregistra, contactați-ne la +37369803996 sau Natalia.ghilascu@gmail.com

Inițiativa face parte dintr-un proiect al Ambasadei SUA, ”Bloggerii apără drepturile omului”. Pentru a vă ține la curent cu noutățile din domeniu și cu comunitatea de bloggeri, facețu un clik pe pagina de facebook BADO

sursa: ghilascu.org

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (5 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

  来源: 沧州金辉压瓦机械设备厂   电 话:0317-8086188   传 真:0317-8086199   手 机:13832771638  15133711101   Q    Q:59458991       49870222   联系人:王经理   邮 箱:59458991@qq &

'Un verso en lugar de inspiración en el canción,Gafas de sol Ray Ban Barato, 'Man A Mirror ',Gafas Ray Ban …

A continuación se presentan análisis de los lugares que visita (o va a visitar aún) en su. CliffObviously,Barato Nike Air …

Descubra jugar agresivamente poker la utilización de este tipo de juego,zapatos air jordan Outlet, alternativa en sus preocupaciones es casi …

  It's possible to bet any amount in the event that it's in the table minimum and maximum.One-roll bets differ …

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog