BlogPost.Timpul.md

Tâmpenii cotidiene: Turcia, Egipt, Cutremure

Situația din Turcia și din Egipt

În Turcia se întâmplă ceva revoluție, și toți agaricii au devenit experți în kemalism și alte asemenea. Văd zilnic relatări și alte minuni, uneori de la fața locului, pentru că e important pentru noi ce se întâmplă acolo. E atât de important încât singurul lucru care ne interesează pe noi, românii, nu e pe nicăieri.

Same bullshit în Egipt: chestii care ne interesează și afectează marginal sunt prezentate oră de oră la jurnale sau pe siteurile de știri. Și nimeni nu se oprește să se întrebe ceva simplu. Nu, nu cum ne afectează pe noi asta, ci cum putem profita de revoltele din Turcia și Egipt. A repornit fabrica de la Cugir, zona aia unde se fac biciclete pe timp de pace? Mută Renault ceva aici din Turcia?

Și așa mai departe… Ah, nu, noi discutăm despre reformele statului turc și impactul lor asupra kurzilor și asupra parcurilor. Analize despre ce făcut Edward Snowden? Nimic!

Cutremurele din lume.

Don’t care. Deloc. Sunt doar știri de umplutură, care nu merită date pe nicăieri.

continuare pe zoso.ro

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete: ,
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (5 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

  来源: 沧州金辉压瓦机械设备厂   电 话:0317-8086188   传 真:0317-8086199   手 机:13832771638  15133711101   Q    Q:59458991       49870222   联系人:王经理   邮 箱:59458991@qq &

'Un verso en lugar de inspiración en el canción,Gafas de sol Ray Ban Barato, 'Man A Mirror ',Gafas Ray Ban …

A continuación se presentan análisis de los lugares que visita (o va a visitar aún) en su. CliffObviously,Barato Nike Air …

Descubra jugar agresivamente poker la utilización de este tipo de juego,zapatos air jordan Outlet, alternativa en sus preocupaciones es casi …

  It's possible to bet any amount in the event that it's in the table minimum and maximum.One-roll bets differ …

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog