BlogPost.Timpul.md

Sir Octavian, şofer de taxi

sir-octavian-3471

Sir Octavian pândește clienți, parcat sub un copac, cu acea răbdare resemnată a pescarului fără noroc. Nu e ora bună; dimineața a trecut, după-amiaza încă n-a-nceput. Plictiseala-i dă târcoale lui Sir Octavian, dar nu se-ncumetă să lovească: omul pare să aibă un lung antrenament în acest joc al așteptării. E impermeabil la plictis. Plictiseala e intimidată.

Sir Octavian s-a-ntors de două luni din Scoția, unde a făcut tot taximetrie. Îmi arată legitimația eliberată în comitatul Fife. Nu i-a plăcut deloc în Scoția. Prea multe femei bete. Prea mulți mitocani. Nici n-avea ce vorbi cu ei. Abia acolo a simțit cum înțeapă plictisul: păi să nu poți povesti cu clientul?

Pe antebrațul stâng și-a tatuat “nihil sine deo”. După ce trag un cadru, îmi arată și antebrațul drept, pe care și-a tatuat “zeitgeist”. Apoi trage mai sus mâneca tricoului, pentru că mai are și alte tatuaje, un V într-un cerc, un “tzm” în alt cerc.

Îi cer o adresă de mail, să-i trimit poza. Îmi dă o carte de vizită. Adresa începe, firește, cu “siroctavian”.

sursa: petreanu.ro

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vik

Pacat ca nu l-ai intrebat cum ar putea RM sa fie acceptata in Comunitatea Europeana mai repede. Sunt sigur ca el stie mai bine !!! 🙂

Iulie 8, 2013 at 15:35 Răspunde
 
Uirie

Vik, daca esti atent la poza vezi ca se intampla in Romania, doi la maina sursa este petreanu.ro! Nu-ti spune nimic?!

Iulie 14, 2013 at 12:07 Răspunde
 
Vik

Mama, ce misto mai esti, si ce? In Ro nu se vorbeste despre RM? Afirmatia mea a fost una retorica, in loc de RM putea fi Franta sau Italia, sau Spania, dar nu te-ai prins, 😉 Mai bine cugetai in liniste si fara comment-uri, nu crezi?

– si trei la mina: mina nu se scrie „Maina”, te-ai depasit pe tine sa pari roman, si nu esti…si nici n-ai sa fii…

Iulie 14, 2013 at 15:52 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

[…] sursa principală a creierului de noradrenalina – o substanta care poate înlătura depresia. – See more Explicația ar fi…

blegea, tocmai că România s-a împotrivit Pactului Ribentrop Molotov, că altfel nu mureau soldații români pe la Țiganca, Chișinău etc

ivane, scrii ca să nu adormi voi nu erați în stare să vă apărați în 1918 când rușii erau…

来源: 产品目录 复合板系列 店面压瓦机 U型槽设备系列 百叶窗成型设备 常用压瓦机系列 阳极板设备系列 数控止水钢板机 角驰压瓦机系列 三维扣&

沧州金辉压瓦机械设备厂   电 话:0317-8086188 &nbsp,手机:13832771638王女士; 电 话:0317-8086199   手 机:13832771638  15133711101   Q    Q:59458991       49870222   联系人:王经理   邮 &

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog