BlogPost.Timpul.md
gandrabur.net04.07.2013

Se închide teatrul de pe str. PMAN 1, MD 2023

 
Bloggeri / autori

Corneliu Gandrabur

gandrabur.net

 
 

142373
 

În sfârșit se închide teatrul amplasat pe strada Piaţa Marii Adunări Naţionale 1 , Chișinău – Ședințele Guvernului. Știu că pentru presă e rău, vor rămâne fără subiecte, dar pentru popor este foarte bine, deoarece acum ”actorii” se vor apuca de lucru.

Astfel, foarte curând, ședințele Guvernului nu vor mai fi LIVE, dar rămân PUBLICE, după cum a informat ministrul justiției, Dl. Oleg Efrim. Caracterul public al ședințelor GOV va fi asigurat prin publicarea ordinii de zi pe site-ul oficial al executivului, prin publicarea hotărârilor pe aceeași pagină, precum și pe paginile web a fiecărui minister în parte.

Până acum, miniștrii luau calitatea de actor și făceau campanie electorală în timpul ședințelor Guvernului, în loc să lucreze și să promoveze proiecte de legi, beneficie pentru dezvoltarea social-economică a țării.

Anterior, fostul premier, Dl Vlad Filat, a afirmat că este necesar de închis ședințele GOV, adica să nu mai fie transmise LIVE, iar presa să se mulțumească doar cu declarațiile după ședința executivului. Acesta a renunțat repede la idee, după ce presa a dat puțin din nas.

Ieri am constatat că presa noastră nu prea a făcut scandal din faptul că ședințele GOV nu vor mai fi live. Probabil au înțeles în sfârșit că prezența lor în sala de ședințe, sau a camerei de luat vederi, influențează ministrul și-l împinge pe acesta să-și descopere talentul de actor politic.

Apreciez decizia PD și PLDM, precum și puterea Domnului Leancă, de a merge peste dorința populismului, înaintând și susținând petrecerea ședințelor GOV offline. Acum miniștrii se vor aduna la Offline, fără bloggeri, în fiecare zi de miercuri, precum și în alte zile, după caz.

A rămas de închis și ședințele Parlamentului, iar după aceasta sunt sigur că treburile vor lua altă întorsătură, spre bine, pentru că UE deja presează.

Numai că, trebuie să fim conștienți că odată cu închiderea ședințelor vor fi promovare și proiecte de legi mai puțin plăcute la impact, dar asta nu trebuie să ne sperie, pentru că prin greutăți se ajunge la bine.

Azi, mâine, în zilele apropiate, presa roșie va face puțin scandal, precum și deputații din Mișcarea Liberală, condusă de Mihai Ghimpu, care vor aminti că în 2008 comuniștii au decis ca ședințele GOV să fie publice, în timpul regimului comunist, iar acum, când chipurile este regim democratic, se închide accesul la informații și nu se mai transmit LIVE ședințele executivului.

PS. Decizia a fost și una politică, dar vor reveni altă dată la acest subiect.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
gandrabur.net23.06.2014

Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb?

 

După ce Igor Dodon a investit sume enorme în promovarea ideii sale de referendum, iată că obține un sprijin de la cine aștepta mai puțin, de la „Al vostru Vlad Filat”. Liderul PLDM a anunțat că și el vrea referendum național, în ziua alegerilor, doar că el îl vrea pe tema UE, spre deosebire de... (0 Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb? )

gandrabur.net19.06.2014

PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă

 

Partidul Socialiștilor condus de Igor Dodon a semnat astăzi, după cum anunțam ieri dimineață, un acord de colaborare cu partidul politic din Federația Rusă «Справедливая Россия», condus de Serghei Mironov. Evenimentul a avut loc în incinta Dumei de Stat a Federație Ruse. Acordul semnat astăzi nu este doar un document de colaborare între cele două partide cu... (1 PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă )

gandrabur.net18.06.2014

Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare

 

Politicianul Igor Dodon, lider al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a plecat astăzi dimineață în direcția Moscova. Acesta nu a plecat după ”noi indicații”, după cum spun unii, dar să încheie noi colaborări de activitate cu partidele moscovite. Semnăturile vor fi puse pe documente pe parcursul zilei de mâine, iar presa se poate interesa cu... (1 Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

[…] sursa principală a creierului de noradrenalina – o substanta care poate înlătura depresia. – See more Explicația ar fi…

blegea, tocmai că România s-a împotrivit Pactului Ribentrop Molotov, că altfel nu mureau soldații români pe la Țiganca, Chișinău etc

ivane, scrii ca să nu adormi voi nu erați în stare să vă apărați în 1918 când rușii erau…

来源: 产品目录 复合板系列 店面压瓦机 U型槽设备系列 百叶窗成型设备 常用压瓦机系列 阳极板设备系列 数控止水钢板机 角驰压瓦机系列 三维扣&

沧州金辉压瓦机械设备厂   电 话:0317-8086188 &nbsp,手机:13832771638王女士; 电 话:0317-8086199   手 机:13832771638  15133711101   Q    Q:59458991       49870222   联系人:王经理   邮 &

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog