BlogPost.Timpul.md

Un event – too good to miss it!

Nu obişnuiesc să scriu articole la comandă. Niciodată. Sunt liber profesionist şi fac doar ce-mi place. Măcar pe blogul ăsta… :) Aşa că nici acest articol nu este o excepţie.

Ziua_Iei_Gabi

Foto credit: Sergiu Bîrca. Colaj: Viorel Nui

Dacă aţi ajuns pe acest blog înseamnă că sunteţi (şi voi) pasionaţi de Artă şi Frumos. Iar dacă vă pasionează aceste lucruri, înseamnă că trebuie să veniţi la acest event! Organizat pentru al doilea an consecutiv de către „Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală”,„Ziua Universală a Iei” este o ocazie superbă să (re)descoperim „Ia românească” în toată splendoarea ei.

Cu această ocazie, vă invit cu mare drag la un „Workshop de Styling” cu Gabi Sofia Conac, luni, 24 iunie 2013, la ora 18:00 în incinta „Muzeului Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală”din str. Mihail Kogălniceanu 82. Un păhar de vin bun de la „F’autor” sau şi mai bun – o cafea de la „Tucano Coffee” ne sunt asigurate din partea casei ;)

Nu uitaţi să daţi attend aici! Dacă nici de dragul Iei, nici de dragul Gabrielei, nici de dragul vinului sau al cafelei nu doriţi, măcar de dragul meu – veniţi! Ne vedem acolo ;)

sursa: veryhappyblog.com

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

A los 23 años, Paige Jannings renunció a una empresa de Wall Street para empezar una carrera Calvin Klein Baratos…

Estos instrumentos financieros no son por lo general no son el actual más fácil para localizar. Básicamente esto puede ser…

来源: 当前位置  压瓦机|折弯机|剪板机|角驰Ⅲ|c型钢机|840压瓦机|860压瓦机|900压瓦机|彩钢瓦设备|双层压瓦机|天槽地沟机|三维扣板机|泡沫切割机|复合&#264

These pieces really set a standard in the inrsutdy.

De apariencia, divinas. En mi opinión preteblamonbe hubiera ido mejor con azúcar glass, probablemente menos granulosas y más finas, pero…

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog