- BLOGPOST.timpul.md - http://blogpost.timpul.md -

„Fantoma” lui Michel Jackson, depoziție în fața istanței

Scris de: Editor la data Iunie 16, 2013 @ 18:18 in Lifestyle | No Comments

Turnură de-a dreptul bizară în procesul dintre familia lui Michael Jackson şi compania care a organizat ultimele concerte ale artistului. Judecătorul care se ocupă de proces a acceptat o mărturie care ar fi venit din partea spiritului cântăreţului decedat!

Potrivit presei americane, mărturia a fost oferită instanţei de către Randy Phillips, preşedintele AEG Live, compania responsabilă pentru ultimul turneu al lui Michael Jackson. Phillips le-a spus celor prezenţi în sala de judecată că spiritul lui Michael ar fi transmis de pe lumea cealaltă un mesaj în care susţinea că a murit din propria vină şi că doctorul Conrad Murray ar fi complet nevinovat. Acesta din urmă a fost condamnat în 2009 la patru ani de închisoare, după ce un juriu l-a găsit vinovat de uciderea din culpă a megastarului cu sedative extrem de puternice.

Daily Mail relatează că mesajul ar fi fost primit iniţial de către Brenda Richie, fosta soţie a cântăreţului Lionel Ritchie. Michael Jackson a fost un prieten apropiat al soţilor Richie şi chiar le-a botezat fiica adoptată, Nicole. Reprezentanţii familiei Jackson au încercat să blocheze mărturia, dar magistratul a decis că aceasta poate fi prezentată în faţa curţii de judecată.

Rudele celebrului megastar au dat în judecată AEG Live şi au cerut daune morale. Au acuzat  firma că l-a angajat pe doctorul Murray şi ar fi profitat de Michael Jackson în cea mai vulnerabilă perioadă a vieţii starului.

blogpostt [1]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [2] pe TWITTER [3]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: http://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: http://blogpost.timpul.md/2013/06/16/fantoma-lui-michel-jackson-depozitie-in-fata-istantei/

URLs in this post:

[1] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[2] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[3] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.