BlogPost.Timpul.md

„Fantoma” lui Michel Jackson, depoziție în fața istanței

images (2)

Turnură de-a dreptul bizară în procesul dintre familia lui Michael Jackson şi compania care a organizat ultimele concerte ale artistului. Judecătorul care se ocupă de proces a acceptat o mărturie care ar fi venit din partea spiritului cântăreţului decedat!

Potrivit presei americane, mărturia a fost oferită instanţei de către Randy Phillips, preşedintele AEG Live, compania responsabilă pentru ultimul turneu al lui Michael Jackson. Phillips le-a spus celor prezenţi în sala de judecată că spiritul lui Michael ar fi transmis de pe lumea cealaltă un mesaj în care susţinea că a murit din propria vină şi că doctorul Conrad Murray ar fi complet nevinovat. Acesta din urmă a fost condamnat în 2009 la patru ani de închisoare, după ce un juriu l-a găsit vinovat de uciderea din culpă a megastarului cu sedative extrem de puternice.

Daily Mail relatează că mesajul ar fi fost primit iniţial de către Brenda Richie, fosta soţie a cântăreţului Lionel Ritchie. Michael Jackson a fost un prieten apropiat al soţilor Richie şi chiar le-a botezat fiica adoptată, Nicole. Reprezentanţii familiei Jackson au încercat să blocheze mărturia, dar magistratul a decis că aceasta poate fi prezentată în faţa curţii de judecată.

Rudele celebrului megastar au dat în judecată AEG Live şi au cerut daune morale. Au acuzat  firma că l-a angajat pe doctorul Murray şi ar fi profitat de Michael Jackson în cea mai vulnerabilă perioadă a vieţii starului.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog