BlogPost.Timpul.md

Deja peste 50% din necesarul de semnături au fost acumulate – Aducem Basarabia Acasă!

Basarabia

Campania Aducem Basarabia Acasă continuă în România și a ajuns la peste 50% din necesarul de semnături, pentru a înainta un proiect de lege prin care Basarabia să devină o prioritate pentru Parlamentul României și pentru toți românii.

De la început presa scria că proiectul nu are sorți de izbândă, iar televiziunea națională (TRM – Moldova 1) a îndrăznit să difuzeze o știre prin care să spună că doar 0,05% din români sunt pentru Unirea Basarabiei cu România, în timp ce campania încă nu s-a încheiat.

De fiecare dată, când văd că cifra este în creștere, aduc aminte televiziunii naționale despre știrea lor și despre faptul că în fiecare zi tot crește % românilor care semnează pentru Basarabia.

Acum mă bucură faptul că băieții și fetele de la Acțiunea 2012 lucrează intens în România, în beneficiul românilor de aici și în beneficiul Basarabiei.

În fiecare zi puteți consulta site-ul http://basarabia-acasa.ro/ unde puteți afla noutăți despre campanie și cifra semnăturilor colectare (cifra se actualizează periodic).

Până în prezent au semnat aproape 3000 de cetățeni români din Botoșani, pe locul doi fiind Suceava, dar, pentru românii nu are importanță care județ semnează cel mai mult, pentru că dacă ești în Muntenia, Banat, Transilvania, Moldova, alte regiuni, tot român ești și semnezi tot pentru români. Din orașe deține întâietatea Bucureștiul, cu aproape 25 mii semnături. Capitala este pentru Basarabia.

Pentru a vedea situația pe județe accesați http://basarabia-acasa.ro/situatia-pe-judete/. Tot aici puteți să aflați contactele persoanelor responsabile pe fiecare județ.

Probabil că unii dintre voi vă întrebați de ce semnăturile se strâng așa de greu?

Răspunsul este că în campanie sunt implicați oameni, voluntari, iar cei care semnează nu au mașină la degete ca să pună datele personale pe foaie. Din acest motiv pentru fiecare semnatar se consumă timp, iar datele trebuie să corespundă realității, pentru a fi valabilă semnătura.

În județele unde sunt mai puține semnături acumulate este nevoie de voluntari, iar românii care doresc să dea o mână de ajutor pot contacta responsabilul la numărul de telefon conform liste care o găsiți aici http://basarabia-acasa.ro/situatia-pe-judete/.

Pentru cei care dețin bloguri și pentru cei care sunt înregistrați pe Facebook recomand să utilizați imaginile promoționale de aici http://basarabia-acasa.ro/activism-online/.

sursa: gandrabur.net

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foc Nestins

NIMENI NU POATE INFRINGE DACII LIBERI CARPI BASARABENI=VENITI VENITI IN PATRIA MAMA E PATRIA VOASTRA A DINASTIEI BASARABIEI..DACIA UNITA O INVIAT.

Iunie 14, 2013 at 07:42 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog