BlogPost.Timpul.md

Mult și prost!!!

Nu îmi place idee de mult şi prost, dar din păcate de multe ori se întâmplă să alegeam cantitatea în defavoarea calităţii. Calitatea este mult mai importantă decât cantitatea. Calitatea de multe ori costa dar de şi mai multe ori merită acea sumă de bani care ai dat-o pentru a avea ceva de calitate.

Am observat că domeniul vânzărilor de spune mai mult accentul pe cantitate decât pe calitate. Multe produse sunt sub orice critică dar lumea continua să le cumpere, de ce, pentru că sunt ieftine, dar eu sunt de părere că mai bine dai un ban dar ştii că merită.
Nu aş renunţa niciodată la calitate în favoarea cantităţii şi acum mă refer la mâncare. Decât să mănânc ceva mult şi să spun că am burta plină cu chestii de o calitate scăzută, mai bine mănânc ceva puţin şi bun, ceva pe care merită să dai banii, ceva de calitate superioară.
Dar ce anume ne determina să cumpărăm lucruri de o calitate îndoielnică? Păi în primul rând banii, în al doilea rând ofertele care ne sar în ochi când intrăm în magazine şi bănuiesc că mai sunt multe alte motive dar nu îmi vine acum în minte. Aşadar cumpărătorul este manipulat să cumpere cât mai multe produse la un preţ mediu. Dar decât să mori de foame mai bine şi aşa.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete: ,
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog