BlogPost.Timpul.md

Cum ar putea arăta oamenii peste 100.000 de ani

100

De-a lungul erelor, feţele oamenilor au suferit diverse transformări. Cercetătorii au realizat o serie de imagini care arată cum ar putea evolua rasa umană în următorii 100.000 de ani.

Astăzi creierul uman este de trei ori mai mare decât al primilor noştri strămoşi. Cu cât creierul a crescut, cu atât capetele noastre au devenit mai mari şi trăsăturile noastre mai plate. Vedeţi mai jos portretele de la care a pornit experimentul.

Pe măsură ce corpul nostru se va adapta schimbărilor de mediu, chipul uman va suferi numeroase modificări. De asemenea, evoluția tehnologică influențează felul în care arătăm.

Nickolay Lamm, artist şi cercetător, şi un genetician au realizat portrete ale oamenilor peste 20.000, 60.000 şi 100.000 de ani.

Peste 20.000 de ani, oamenii vor avea capetele mai mari din cauza creşterii dimensiunii creierului. Ochii vor avea lentile de comunicare, o versiune mai avansată a „Google Glass”.

Peste 60.000 de ani, oamenii vor avea capete şi mai mari, ochi mai mari şi pielea mai pigmentată.

Rezultatul final al experimentului, sunt portretele oamenilor peste 100.000 de ani.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog