BlogPost.Timpul.md
gandrabur.net05.06.2013

De ce Ghimpu insistă că PL este în opoziție dacă fotolii are și partidul său?

 
Bloggeri / autori

Corneliu Gandrabur

gandrabur.net

 
 

Mihai Ghimpu ar trebui să recunoască că este impotent politic și nu poate negocia liniștit cu foștii parteneri de alianță. În emisiunea înPROfunzime Diacov, Hadârcă și Streleț au afirmat că negocierile la care participă Mihai Ghimpu se lasă cu scandal și bătăi cu pumnii în masă, iar deputații sunt nevoiți să bea ceai 1-2 ore, după care să iasă în fața presei cu o gogoașă.

Pentru că Mihail Fidorovici nu poate, Ion Hâdârcă a negociat din numele PL și a obținut fotolii în noul Guvern Leancă, atribuite PL-lui. În loc să mulțumesc că PL este la guvernare, alături de PLDM și PD, Unchiul se vaicără și spune că este trimis în opoziție de Filat, cu forța, pe când PL a fost doar împotriva lui Filat nu și a guvernului Leancă, pe care spune că-l va susține.

Am răscolit prin arhivele presei și am găsit declarația lui Ghimpu din 30 aprilie 2013, unde ”liderul” spunea: ”Mai bine m-aș simți în opoziție decât într-o guvernare ca cea care a fost până acum. Când arde casa vecinului trebuie să ai grijă să nu ardă și casa ta. Trebuie să păzesc casa partidului”.

Din câte se vede, Ghimpu are grijă să-i ardă propriul partid și tot țipă că a fost trimis în opoziție, dar haideți să vedem: Ministrul Mediului – ministrul PL, Ministrul Apărării – reprezentant PL, Moldsilva – PL… și alte funcții. Păi, cum naiba PL e în opoziție dacă are miniștri în noul Guvern?

La fel, Ghimpu a spus că va susține legile înaintate de noua Coaliție de guvernare, dacă acestea vor fi pentru prosperarea ”poporului”. Probabil Mihai Ghimpu a uitat, sau a trecut peste noțiunea de opoziție, care presupune că trebuie să stai în poziție contrară și să nu votezi nimic.

Mihail Fiodorovici trebuie să se liniștească și să nu mai țipe la televiziuni că a fost trimis în opoziție de Filat, pentru că el și-o dorește, încă din aprilie.

 gandrabur.net
blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dorian

Ești cumva vreun spiriduș de-a lui filat? Sau chiar ești prost și nu înțelegi?

Iulie 29, 2013 at 11:43 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
gandrabur.net23.06.2014

Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb?

 

După ce Igor Dodon a investit sume enorme în promovarea ideii sale de referendum, iată că obține un sprijin de la cine aștepta mai puțin, de la „Al vostru Vlad Filat”. Liderul PLDM a anunțat că și el vrea referendum național, în ziua alegerilor, doar că el îl vrea pe tema UE, spre deosebire de... (0 Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb? )

gandrabur.net19.06.2014

PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă

 

Partidul Socialiștilor condus de Igor Dodon a semnat astăzi, după cum anunțam ieri dimineață, un acord de colaborare cu partidul politic din Federația Rusă «Справедливая Россия», condus de Serghei Mironov. Evenimentul a avut loc în incinta Dumei de Stat a Federație Ruse. Acordul semnat astăzi nu este doar un document de colaborare între cele două partide cu... (1 PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă )

gandrabur.net18.06.2014

Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare

 

Politicianul Igor Dodon, lider al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a plecat astăzi dimineață în direcția Moscova. Acesta nu a plecat după ”noi indicații”, după cum spun unii, dar să încheie noi colaborări de activitate cu partidele moscovite. Semnăturile vor fi puse pe documente pe parcursul zilei de mâine, iar presa se poate interesa cu... (1 Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

  来源: 沧州金辉压瓦机械设备厂   电 话:0317-8086188   传 真:0317-8086199   手 机:13832771638  15133711101   Q    Q:59458991       49870222   联系人:王经理   邮 箱:59458991@qq &

'Un verso en lugar de inspiración en el canción,Gafas de sol Ray Ban Barato, 'Man A Mirror ',Gafas Ray Ban …

A continuación se presentan análisis de los lugares que visita (o va a visitar aún) en su. CliffObviously,Barato Nike Air …

Descubra jugar agresivamente poker la utilización de este tipo de juego,zapatos air jordan Outlet, alternativa en sus preocupaciones es casi …

  It's possible to bet any amount in the event that it's in the table minimum and maximum.One-roll bets differ …

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog