BlogPost.Timpul.md

Dragoste fără interese nu există

1274213220_dragoste-ciudata
Imagine:guzgan.ro
 

Da! Dragostea fără interese nu există. De ce? Vedeţi mai jos răspunsul.

Am mai scris anterior despre dragoste, despre cea de la prima vedere şi cum acţionează în cazul meu. Acum a venit timpul pentru ceva mai serios.

După lungi reflecţii am constatat că dragoste fără careva interese nu există. Însă nu credeţi că prevalează interesele. Şi nici nu sunt acele interese la care vă gândiţi voi.

Deci, s-o luăm pe rând. Fiecare din noi are un portret al persoanei pe care ar vrea s-o aibă alături. Sunt anumite calităţi, şi multe alte mici detalii. Aşadar, reiese că noi nu prea avem sanşa să ne îndrăgostim chiar din prima, fără a analiza dacă persoana cutare sau cutare corespunde exigenţelor noastre sau nu.

Excepţii sunt. Aventurierii niciodată nu vor analiza nimic, la ei maximum o noapte. Aici mari aptitudini nu trebuiesc. De asemenea, cei mai tinerei, sub 20 de ani, la fel sunt în situaţia când viaţa e roz şi e bine aşa cum este. Atunci mari planuri de viitor nu îţi apar în cap.

Acest lucru îl confirm şi eu. Schimbarea de mentalitate de la adolescent la adult s-a realizat treptat. Astfel, a apărut şi această teorie pe care o înşir acum. Vine acel moment când realizezi că această persoană ar putea să fie pentru toată viaţa. Atunci te gândeşti la modul serios, asta e ceea ce îmi doresc sau caut în altă parte.

DA! Recunosc, eu vreau totul sau nimic. Vreau şi dragoste dar să corespundă şi restul cerinţelor. Ele sunt simple, dar în ziua de azi cam rar întâlnite. Mai multe detalii, poate mă decid cu altă ocazie.

PS: Eu am găsit ce am căutat, dar a fost greu, foarte greu! Succes şi vouă!

sursa: adrianplaton.com

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (5 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

  来源: 沧州金辉压瓦机械设备厂   电 话:0317-8086188   传 真:0317-8086199   手 机:13832771638  15133711101   Q    Q:59458991       49870222   联系人:王经理   邮 箱:59458991@qq &

'Un verso en lugar de inspiración en el canción,Gafas de sol Ray Ban Barato, 'Man A Mirror ',Gafas Ray Ban …

A continuación se presentan análisis de los lugares que visita (o va a visitar aún) en su. CliffObviously,Barato Nike Air …

Descubra jugar agresivamente poker la utilización de este tipo de juego,zapatos air jordan Outlet, alternativa en sus preocupaciones es casi …

  It's possible to bet any amount in the event that it's in the table minimum and maximum.One-roll bets differ …

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog