BlogPost.Timpul.md
www.munteanu.md28.05.2013

Pompierul piroman sau LGBT în slujba Federaţiei Ruse

 
Bloggeri / autori
 

putin-piroman
Imagine:munteanu.md
 

Republica Moldova, acest spaţiu dintre sublim şi imposibil, blagoslovit prin vrerea şi din mila lui Dumnezeu, a fost şi, din păcate, rămâne un poligon eficient pentru tot felul de încercări şi experimente, realizate cu mare succes de către Federaţia Rusă.

Cu anii, chiar şi ruşii şi-au mai civilizat arsenalul războiului geopolitic, astfel lupta pentru păstrarea Basarabiei în „Ţarcul Unional” nu se mai poartă cu tancul şi baioneta, că-i urât şi-i sporeşte Imperiului imaginea binemeritată de monstru internaţional, care, vorba cântecului: „mănâncă ţări şi bea popoare mici” (http://www.youtube.com/watch?v=Sv2i76-9zU4), ci foloseşte metode letale mult mai rafinate, dar eficiente sub aspectul scopurilor propuse.

FSB — Federalnaia Slujba Bezopasnosti Rossiiskoi Federaţii (Serviciul Federal de Securitate al Federaţiei Ruse) şi GRU — Glavnoe Razvedîvatelnoe Upravlenie (Directoratul principal de spionaj), au elaborat şi desăvârşit în maleficele lor laboratoare, zeci de tehnici de manipulare, viabilitatea şi eficienţa cărora sunt verificate actualmente pe teritoriul nostru.

De ce să intervină ruşii cu tancul sau cu artileria reactivă de tip „Katiuşa”, dacă aceştia pot importa în Republica Moldova diferite fenomene sociale sau tehnici de manipulare, polarizând societatea şi ţinând-o astfel departe de obiectivele sale istorice, în speţă, integrarea europeană, pentru care milităm şi muncim cu abnegaţie.

Sunt în continuare convins, că nu se va reuşi instalarea unui Guvern pro-european şi se va ajunge (prin vrerea lui Vladimir Nicolaevici şi a lui Vladimir Vasilievici) la alegeri anticipate, iar pentru acest eveniment autumnal, comuniştii îşi perfecţionează acum muniţia electorală.

Spectacolul de prost gust din Parlamentul R. Moldova de joia trecută, când Voronin, imputându-ne adoptarea legii privind asigurarea egalităţii, a declarat, citez: „De ce aţi hotărât să faceţi integrarea europeană prin fund?”. Nu este altceva decât un viitor slogan electoral al comuniştilor, care încearcă să insinueze că Uniunea Europeană este năpădită de homosexuali, iar spaţiului estic, pentru care militează ei, nu-i este caracteristic acest fenomen.

Abia Voronin a lansat joi linia melodică că astăzi deja Marchel, episcopul vedetă, client fidel al Ambasadei Federaţiei Ruse, a şi venit cu precizările de rigoare, declarând că va cere Sinodului Mitropoliei Moldovei, excomunicarea foştilor deputaţi AIE şi condamnarea acestora la „moarte spirituală” pentru votarea legii, la care a făcut referinţă Voronin.

Imperialiştii de la Răsărit, acţionează asemenea unor pompieri piromani, care mai întâi dau foc unei clădiri, după care tot ei vin să stingă incendiul. Aceştia au creat în mod artificial „problema homosexualilor” în Republica Moldova, după care tot oamenii lor, vin pe cal bălan, să rezolve această „dificultate socială”.

P.S. Nu am văzut în rândul membrilor activi ai LGBT de la Chişinău niciun moldovean, niciun vorbitor de limbă română (cu excepţia Angelei Frolov), doar vorbitori de limbă rusă, ceea ce mă duce la gândul că fie printre moldoveni nu avem homosexuali, fie această mişcare a gay-lor şi lesbienilor din Republica Moldova, este ghidată în acţiunile sale de ruşi, în vederea alimentării cu material factologic, a scenariilor greţoase, ecranizate de agenţii electorali Voronin şi Marchel.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete: ,
 
 
lilian

papa-lapte

Iunie 7, 2013 at 17:52 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
www.munteanu.md17.08.2013

(ne)Teama de a fi român

 

Trebuie sa recunoaştem cu sinceritate, dar şi cu multă îngrijorare, că astăzi, la fel ca acum 20, 15, 10 sau 5 ani în urmă, cetăţenii Republica Moldova, care se declară a fi români, sunt priviţi de marea majoritate a concetăţenilor noştri, cu o anumită doză de circumspecţie, neîncredere, aş spune chiar. Dacă zici că eşti... (2 (ne)Teama de a fi român )

www.munteanu.md22.07.2013

Partidul celor 7 pitici

 

Astăzi, câţiva deputaţi, foşti colegi de partid, au anunţat la o conferinţă de presă, din numele comanditarului „atacului raider” asupra Partidului Liberal, că s-a decis în taină, pe malul unui lac frumos de la Costeşti, Ialoveni (cu frigărui şi salată de varză), crearea unui nou partid politic. Motivul invocat este că, vezi Doamne!, nu e... (0 Partidul celor 7 pitici )

www.munteanu.md22.07.2013

Timofti pe urmele lui Stalin

 

Iosif Vissarionovici Djugaşvili, cunoscut sub pseudonimul de Stalin, obişnuia să discute îndelung cu Veaceslav Molotov (pe numele său adevărat Scriabin), care în anii cât Stalin a fost conducătorul URSS şi, implicit, a PCUS, a ocupat diferite funcţii în partid şi în stat, cele mai cunoscute fiind: Preşedinte al Internaţionalei Comuniste, Prim-Ministru al URSS şi Ministru... (1 Timofti pe urmele lui Stalin )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

A los 23 años, Paige Jannings renunció a una empresa de Wall Street para empezar una carrera Calvin Klein Baratos…

Estos instrumentos financieros no son por lo general no son el actual más fácil para localizar. Básicamente esto puede ser…

来源: 当前位置  压瓦机|折弯机|剪板机|角驰Ⅲ|c型钢机|840压瓦机|860压瓦机|900压瓦机|彩钢瓦设备|双层压瓦机|天槽地沟机|三维扣板机|泡沫切割机|复合&#264

These pieces really set a standard in the inrsutdy.

De apariencia, divinas. En mi opinión preteblamonbe hubiera ido mejor con azúcar glass, probablemente menos granulosas y más finas, pero…

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog