BlogPost.Timpul.md

Implicațiile neserioase ale intrării lui Becali la închisoare

GIGI BECALI - JUDECATORIA SECTORULUI 1
 

Implicațiile neserioase ale intrării lui Becali la închisoare:

1. Va scrie cărți pentru a ieși mai rapid pentru bună purtare. Momentan nu s-a decis dacă să scrie o nouă evanghelie sau o carte despre strategii în fotbal, intitulată “Mein Reghekampf”

2. Alternativ, ar putea scrie o Miorița modernă despre cum ciobanul becalian a fost lucrat pe-la-spate-mă-înțelegi-tu de către cel băsescian. Miorița Năstase îl avertizase că ăștia sunt pe nașpa după el, dar ciobănașul s-a resemnat la aeroport și și-a acceptat soarta.

3. Va cere să primească o celulă cu vedere spre Muntele Athos.

4. Își va turna rapid toți verii, ca să intre și ei la pușcărie. În viață trebuie să-ți ții familia cât mai aproape!

5. Dacă-l fac coleg de celulă cu George Copos, derby-ul Steaua-Rapid se va juca la Jilava. Dacă intră și Mitică, Sandu, Borcea și restul cercetaților, LPF se transformă în Liga Pușcăriașilor din Fotbal.

6. Va crește traficul cu telefoane mobile, Becali având nevoie de câte unul la fiecare meci al Stelei, ca să dea indicații antrenorului.

7. ProTV va micșora durata știrilor sportive de la 15 la 3 minute, din lipsă de materiale cu Becali, sau, cu adevărat șocant pentru redactori, ar putea fi fortați să dea știri reale din sport.

8. Dacă-i fac gardienii o manevră și nu-i dau un telefon mobil, un antrenor prost ar putea rezista la Steaua chiar și 3 sezoane: n-ar avea cum să-l dea Becali afară.

9. În zilele de Crăciun va trebui dublată paza la penitenciar, deoarece sute de persoane obișnuiți să le dea Becali pomană vor lua cu asalt porțile.

10. Își va schimba numele în “Războinicul luminii între orele 9 și 21, că apoi se dă forțat stingerea”

11. Reghecampf a promis solemn că va veni săptămânal la vorbitor, astfel încât patronul să-i valideze alegerea echipei și strategia de joc.

12. Sute de artiști români vor picta tabloul “Gigi cu gratii”, încercând apoi să i le vândă pe bani mulți. Scena va fi ulterior cunoscută sub numele “martiriul lui Becali la Jilava” și va fi pictată pe pereții tuturor bisericilor sponsorizate după ieșirea din închisoare.

13. Partidul Noua Generație își va schimba numele în Partidul Celula Veche.

14. Acum că nu mai antrenează Becali echipa, Steaua are șanse sa prindă și primăvara europeană. Chiar vreo trei la număr.

sursa: nwradu.ro

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (5 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

  来源: 沧州金辉压瓦机械设备厂   电 话:0317-8086188   传 真:0317-8086199   手 机:13832771638  15133711101   Q    Q:59458991       49870222   联系人:王经理   邮 箱:59458991@qq &

'Un verso en lugar de inspiración en el canción,Gafas de sol Ray Ban Barato, 'Man A Mirror ',Gafas Ray Ban …

A continuación se presentan análisis de los lugares que visita (o va a visitar aún) en su. CliffObviously,Barato Nike Air …

Descubra jugar agresivamente poker la utilización de este tipo de juego,zapatos air jordan Outlet, alternativa en sus preocupaciones es casi …

  It's possible to bet any amount in the event that it's in the table minimum and maximum.One-roll bets differ …

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog