BlogPost.Timpul.md

Containere noi de colectat gunoi: spor la investit în ceea ce nu ajută

colectarea_selectiva_26045800
Imagine:b365.ro
 

Stranie știrea, citită recent, precum că la Chișinău vor apărea containere noi de colectare separată a deșeurilor. 2 întrebări aici: doar au mai fost, nu? Dece  ”vor apărea”.  A doua, chiar va ajuta la ceva?

După ce am văzut cum funcționează colectarea deșeurilor în Seattle, cred că cel mai problematic moment este că cei ce au investit în containere noi de gunoi, nu au înțeles încă un lucru: bucătăresele, gospodarii nu au gîndirea, și nici un sistem intern în casele lor de separare a gunoiului. Acolo începe aruncarea deșeurilor în containere diferite, oferite de către Autosalubritate.

Atîta timp, cît omul nu este învățat să separe deșeurile la sursă, nu o va face nici la containere.

Mai ales că moldoveanul cu regula se împacă tare rău.

Nu cred că vor fi mai multe sticle de plastic aruncate, dacă vor fi făcute containerele modernizate în stil european. Trebuie ajutat omul să își schimbe obiceiurile de prin casă. Aștept să văd ce se va face aici.

Spor la investit în ceea ce nu ajută la nimic și mai ales, la folosit termeni pompoși, care nu prezintă realitatea cu acuratețe.

sursa: liubaceban.wordpress.com

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

压瓦机|琉璃瓦机|彩钢瓦设备|三层压瓦机|C型钢机|复合板机_泊头华茂数控彩钢设备制造厂 选购压瓦机网址 Q    Q:59458991       49870222     邮 箱:59458991@q

Thank you for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do some research on this. We…

This made me teary! It started with the photo of Morgan and her Koda. Then they fell when I saw…

16 oktober 2012Lekker, die Senseo! Tags, dat kom je tegen onderin het pue.lcber-veldieven die oogkleppen wijder zetten…

Those tips are very good, Dear Deb. I copied them and will remind myself of them pelldoicairy when adversity strikes.…

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog