BlogPost.Timpul.md

Unii şi-au amintit de 201 de ani de ocupaţie, după ce i-au denigrat pe unionişti anul trecut

Comemorare_anexarea_Basarabiei_111
 

Fac şi eu că şi Traian Vasilcău – scriu scurt. După ce anul trecut unioniştii au redat demnitate românilor, marcînd prin marşuri cerînd Unirea cei 200 de ani de ocupaţie ruso-sovietică, iar partidele parlamentare, în loc sa se alăture, au atacat agresiv şi i-au denigrat pe participanţi, acum unii “români” de profesie şi cu interese electorale, îşi “amintesc” de 201 de ani de ocupaţie.

La fel, Primaria Chişinău, abia de la anul vrea sa marcheze 9 mai că Ziua Europei, după ce anul trecut Şelin manifesta sub Arcul de Triumf, unioniştii mergeau pe căi laturalnice spre Teatrul de Vară. Iar anul acesta kobzonii şi rogozinii ne-au călcat demnitatea naţională şi istoria în picioare…

Nu va e ruşine, fariseilor? Cine sunteţi voi, în realitate, cei care i-aţi denigrat pe românii curajoşi, care ştiu bine că numai Unirea ne va scoate din minciuna şi din mizeria în care i-aţi băgat pe basarabeni, servind Moscova?

sursa: pavlicenco.md

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

压瓦机|琉璃瓦机|彩钢瓦设备|三层压瓦机|C型钢机|复合板机_泊头华茂数控彩钢设备制造厂 选购压瓦机网址 Q    Q:59458991       49870222     邮 箱:59458991@q

Thank you for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do some research on this. We…

This made me teary! It started with the photo of Morgan and her Koda. Then they fell when I saw…

16 oktober 2012Lekker, die Senseo! Tags, dat kom je tegen onderin het pue.lcber-veldieven die oogkleppen wijder zetten…

Those tips are very good, Dear Deb. I copied them and will remind myself of them pelldoicairy when adversity strikes.…

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog