BlogPost.Timpul.md

Unii şi-au amintit de 201 de ani de ocupaţie, după ce i-au denigrat pe unionişti anul trecut

Comemorare_anexarea_Basarabiei_111
 

Fac şi eu că şi Traian Vasilcău – scriu scurt. După ce anul trecut unioniştii au redat demnitate românilor, marcînd prin marşuri cerînd Unirea cei 200 de ani de ocupaţie ruso-sovietică, iar partidele parlamentare, în loc sa se alăture, au atacat agresiv şi i-au denigrat pe participanţi, acum unii “români” de profesie şi cu interese electorale, îşi “amintesc” de 201 de ani de ocupaţie.

La fel, Primaria Chişinău, abia de la anul vrea sa marcheze 9 mai că Ziua Europei, după ce anul trecut Şelin manifesta sub Arcul de Triumf, unioniştii mergeau pe căi laturalnice spre Teatrul de Vară. Iar anul acesta kobzonii şi rogozinii ne-au călcat demnitatea naţională şi istoria în picioare…

Nu va e ruşine, fariseilor? Cine sunteţi voi, în realitate, cei care i-aţi denigrat pe românii curajoşi, care ştiu bine că numai Unirea ne va scoate din minciuna şi din mizeria în care i-aţi băgat pe basarabeni, servind Moscova?

sursa: pavlicenco.md

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog