BlogPost.Timpul.md
blog.galbur.md16.05.2013

Top 10 politicieni moldoveni cu probleme dentare

 
Bloggeri / autori

Dragoş Galbur

blog.galbur.md

născut: 07.05.1988 or. Bălți, Republica Moldovastudii: Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu” din Bălți. Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” din Chișinău, Facultatea Stomatologie. Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” din Chișinău, Rezidențiat în Stomatologia Generală. Universitatea de Stat ”Alecu Russo” din Bălți, Facultatea de Drept, Științe penale și Criminologie.limbi vorbite: româna, rusa, engleza, franceza, araba. activități: foarte multe

 
 

dinti
 

Fiind stomatolog, obișnuiesc să privesc în gura celor care vorbesc, indiferent dacă mi se adresează mie sau altcuiva. Pur și simplu, în cei, deja 7 ani de medicină, am învățat să-mi fac păreri despre oameni inclusiv după igiena orală, după igiena urechilor, unghiilor și în general, după igiena personală. Da, știu, există multe cazuri în care, cât de mult nu te-ai spăla pe dinți, cât n-ai respecta igiena orală, ei, oricum, fie au o nuanță mai gălbuie, fie se cariază des sau fie cad.

Eu nu fumez și nu consum cafea, dar știu foarte bine la ce duce excesul acestora, mai ales, însoțite de o igienă orală nesatisfăcătoare. Astăzi, am vizionat, cred că, în jur de 100 de imagini cu politicienii noștri sau alte persoane publice din Moldova. M-am bucurat să văd, de exemplu, că Mihai Ghimpu și Mihai Godea au trecut pe la stomatolog. Că era dezastru la ei în gură, cu ceva timp în urmă. Am remarcat că destul de mulți dintre politicieni apelează la metalo-ceramică, același Voronin, același Ghimpu, același Serafim Urechean și alții. Filat și Plahotniuc, în general, acordă multă atenție dinților, lucru vizibil. Alții, însă, m-au dezamăgit, nu doar ca stomatolog, ci și ca cetățean. Am decis să fac un mic top cu cei mai urâți dinți din politica moldovenească, așa, vizual. Să vedem, deci, ce s-a primit:

10. Valeriu Pasat – ex-ministru al Apărării

Pasat-Valeriu

 

9. Mihail Formuzal – bașcanul Găgăuziei

formuzal

 

8. Marian Lupu – ex-speaker la Parlamentului, președinte al Partidului Democrat

marian-lupu-discutii - копия

 

7. Andrei Usatîi – ministrul Ocrotirii Sănătății

usatii

 

6. Gheorghe Duca – președintele Academiei de Științe a Moldovei

duca

 

5.  Oleg Efrim – ministrul Justiției

efrim

 

4.  Vitalie Nagacevschi – ex-deputat

naga

 

3. Veaceslav Ioniță – deputat

ionita

 

2. Tudor Deliu – deputat

deliu

 

1. Mark Tkaciuk – deputat

tkaciuk

 

Nu fiți indiferenți, adresați-vă, la timp, la medicul stomatolog. Dinții nu se vindecă de la sine!

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete: ,
 
 
ImperialDent

Intr-adevar sunt din ce in ce mai multi oameni cu probleme dentare !

Mai 1, 2018 at 02:55 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
blog.galbur.md10.12.2013

Aleea Clasicilor Români din Bălți a fost vandalizată [FOTO]

 

Astfel arată Aleea Clasicilor Români din Bălți după ce ieri, câțiva necunoscuți au vandalizat-o, distrugând o bancă și un felinar. De ce și pentru ce, nu se știe, dar straniu este faptul că acest loc se află exact în centrul orașului, unde sunt amplasate camere video de supraveghere și unde patrulează non-stop carabinierii, sau cel... (1 Aleea Clasicilor Români din Bălți a fost vandalizată [FOTO] )

blog.galbur.md02.08.2013

Modificări la Legea 248/2006 privind libera circulaţie a cetăţenilor români în străinătate

 

Din data de 12.08.2013, va intra în vigoare Legea 175/06.06.2013, de modificare a Legii 248/2005 privind regimul liberei circulaţii a cetăţenilor români în străinătate. Elementul de noutate constă în modificarea termenelor de valabilitate a paşapoartelor, precum şi a taxelor aferente, după cum urmează: 1. Valabilitatea: – 3 ani pentru persoanele care nu au împlinit 12 ani –... (1 Modificări la Legea 248/2006 privind libera circulaţie a cetăţenilor români în străinătate )

blog.galbur.md29.07.2013

Ce s-a întâmplat cu noi?

 

N-am scris mai mult de o lună pe blog și n-aș fi scris, cu plăcere, încă cam pe atât. De ce? Pentru că nu am inspirație, dar și pentru că nu mai văd niciun rost să scriu. Nici pentru mine, nici pentru alții. De ce scriu acum? Nu știu. Am mai bine de 2 săptămâni... (1 Ce s-a întâmplat cu noi? )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog