BlogPost.Timpul.md

Semne că îmbătrânești

1. Când într-o conversație relaxată afară, la o țigară, un amic te întreabă când te-ai lăsat de fumat, tu îi răspunzi “cam prin 2001″ iar replica vine rapid “aha, deci când m-am apucat eu prin liceu”.

2. Când constați că majoritatea colegilor de liceu sunt însurați de ani buni și au 1-2 puradei la activ (băi, suntem suficienți 7 miliarde de tâmpiți pe planeta asta… ).

3. Când una din feblețile tale din adolescență (Keri Russel) văzută într-un videoclip Bon Jovi pe vremea când aveai 15-16 ani arată acum ca o hoașcă bătrână și ridată.

4. Când realizezi că începi să devii un soi de gică-contra când cineva vine cu o idee nouă (pentru el).

5. Când ai câteva jocuri bune cumpărate, începute și abandonate (Torchlight 2, Guild Wars 2) și lipsește orice interes pentru ele da’ îți place să te joci Utopia.

6. Când peste 80% din oamenii cu care mai ajungi pe la băute (și rămâi cam singurul în stare de funcționare) sunt mai tineri decât tine cu cel puțin 4-5 ani.

7. Când unul din oamenii cu care ajungi pe la băute este mai bătrân decât tine cu cel puțin 10-15 ani și te gândești că ar trebui să fie sub demnitatea lui să facă treaba asta.

8. Când scrii articole d-astea pe la 2 noaptea și te gândești că de abia aștepți să intri mâine în vacanță, să închizi telefonul mobil și să te doară-n cur de tot ce nu contează. Era o vârstă când ăsta era modul “default”. 

sursa: big.lazyadmin.ro

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete: ,
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Site web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Great web site you have here.. It's hard to find good quality writing like yours nowadays. I honestly appreciate…

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog