BlogPost.Timpul.md

Încă un pas înainte pentru telefonul mobil

photo-full
 

Aparitia iPhone a fost nu doar un pas inainte in evolutia terminalelor mobile, ci si motivatia pentru producatorii de telefoane, inclusiv Apple, de a accelera inovatia. Sa ne gandim doar la anii premergatori iPhone. Care au fost inovatiile perioadei? Ecranul color, soneriile polifonice, Internetul mobil. Mai spuneti voi. Sa ne gandim acum la ce a devenit telefonul mobil si cate optiuni si facilitati include astazi. Apple a creat emulatia care a condus la volumul de inovatii de astazi, in domeniu.

Pe Kickstarter, o companie cauta finantare pentru o noua inventie: micro kinetic charger. Este, in fapt, o husa cu incarcator pentru iPhone 4/ 4S si iPhone 5, care alimenteaza telefonul atunci cand e scuturata. Pe scurt, ati agitat telefonul timp de 30 minute, ati incarcat telefonul pana la 20%. Pentru o incarcare completa, ar trebui sa il agitati timp de 3 ore. Ma rog, nu e o solutie confortabila, iar husa nu arata deloc bine, insa e un prim pas spre o noua revolutie in industria terminalelor mobile.

Proiectul abia a fost lansat pentru crowdfunding. Sunt chiar curios daca va strange banii. Sunt si mai curios daca un producator mare – poate chiar Apple – va prelua ideea, daca o va rafina si o va transforma in the next big thing, caci ar fi ceva important. Intr-o lume in care avem putere mare de calcul, tot felul de aplicatii, camere cu multi megapixeli, suferim cel mai mult dupa o baterie buna.

sursa: manafu.ro

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

Interesant, multumesc pentru link-uri.

includeti internet magazinul maxmart.md

Intr-adevar sunt din ce in ce mai multi oameni cu probleme dentare !

Excelent articol !

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog