BlogPost.Timpul.md

Un plan eficient pentru lichidarea așa-numitei Găgăuzii

ladygaga

Nu e un secret că cele câteva sate care fac parte din autonomia găgăuză, împinse de Rusia să se tot proclame țară independentă și imperiu, fac totul pe dos, numai să nu iasă voia Chișinăului. Nu contează despre ce lege e vorba, important e să fie invers decât la Chișinău. De exemplu, zilele acestea, Komratul a decis să-și adopte propria lege a inegalității, decretând că homosexualii din Găgăuzland nu au dreptul să fie protejați nici măcar împotriva discriminării în câmpul muncii. Au mai stat defutații de la Komrat cât au stat, și au decis că nu e bine să le interzici elevilor să nu copieze la BAC, respectiv au hotărât să nu permită ampasarea camerelor video în centrele unde se va susține BAC-ul, în teritoriul controlat de marea armată găgăuză. Guvernarea de la Chișinău ar trebui să profite de situația creată, să nu fie fraieră și să emită în regim de urgență un decret în care Găgăuzica să fie proclamată cea mai independentă țară din lume. Din inerție, defutații din teritoriul autonom vor reacționa și vor adopta propria lor lege, care să o anuleze pe cea a Chișinăului, ceva în genul: „Găgăuzia de desființează ca autonomie administrativ-teritorială și nu va pretinde în vecii vecilor să obțină vreodată independență, trăind alături de marele popor moldovenesc”.

Sursa: http://indubitabel.blogspot.com/

 

 

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete: ,
 
 
None

Chisinaul ar trebui sa emita o lege cu privirea NEAcceptarii diplomelor de bac obtinute in Gagauzland, in institutiile de invatamint superior din tara, asa vor avea statul lor, cu studiile lor si cu specialistii lor 😉

Vorba ceea – prostilor daca le dai o fringhie suficient de lunga, la sigur se vor spinzura cu ea 🙂

Aprilie 30, 2013 at 18:31 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog