BlogPost.Timpul.md
blog.galbur.md26.04.2013

O nouă boală depistată în Moldova – schizofrenia verde

 
Bloggeri / autori

Dragoş Galbur

blog.galbur.md

născut: 07.05.1988 or. Bălți, Republica Moldovastudii: Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu” din Bălți. Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” din Chișinău, Facultatea Stomatologie. Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” din Chișinău, Rezidențiat în Stomatologia Generală. Universitatea de Stat ”Alecu Russo” din Bălți, Facultatea de Drept, Științe penale și Criminologie.limbi vorbite: româna, rusa, engleza, franceza, araba. activități: foarte multe

 
 

filpsih

Este clar, a înnebunit! Setea de putere, bani și răzbunare i-a distrus orice mod de gândire logică. Astăzi, cel mai frustrat dintre moldoveni, știți voi cine, s-a adresat la Curtea de la Strasbourg (CEDO), precum că i-ar fi fost încălcate, atenție, drepturile cetățenești de către Curtea Constituțională din Republica Moldova. Ei cum așa? Cum poți fi atât de josnic și perfid în a o face pe cetățeanul atunci când ca politician ai dat-o grav în bară?!

Urmărindu-i comportamentul, mi se creează impresia că Filat suferă de schizofrenie paranoidă, de fapt cam la fel ca și Ghimpu. Se vede clar că e cuprins de deliruri paranoide sau bizare, însoțite de disfuncții sociale sau ocupaționale semnificative. Uitați-vă cât a slăbit în ultima lună. Are depresie, e stresat că nu se mai poate agăța de putere, adica de bani, că ăsta-i doar scopul final. Are nevoie de ajutor medical. Urgent!

A atacat la CEDO decizia Curții Constituționale, l-a demis pe Marian Lupu, împreună cu comuniștii, scufundă țara în haos, după care, plin de orgoliu declară că: ”Nu a fost o lovitură împotriva lui Vlad Filat, ci împotriva Republicii Moldova”. Nu înțeleg, cine se crede omul ăsta?! E ca și cum eu aș declara că interdicția pe care mi-a pus-o Ucraina nu e o lovitură pentru mine, ci pentru întreaga Moldovă. Pfff, mare brânză-s eu ca să mă indetific cu întreaga țară. La fel și Filat.

Despre PLDM

Ce s-a întâmplat cu PLDM în ultimii ani? Toți cei mai activi și ”grei” membri au părăsit partidul. Din ce cauză? Sigur că din cauza șăfului. În momentul în care tu crezi că tu singur ești deștept, iar toți restul îs proști, problema e cu singuranță în tine. Cu toate acestea, PLDM înca mai are oameni valoroși, care-i putem număra, însă, pe degete și care sunt ținuți oarecum în umbră ca nu cumva să-i știrbească lui Filat din sclipirea pe care el și-o imaginează că o are.

Pe cine a pus Filat în fruntea ministerelor și instituțiilor de stat subordonate PLDM? Pe Usatâi – un businessman bun, însă bec în managementul sistemului medical; pe Efrim – un om micuț, timid, cumințel, ascultător, fără mare personalitate, pe care l-aș vedea mai degrabă ministru la Tineret și Sport, decât la Justiție; pe Bodiu – mâna, piciorul și urechea dreaptă ale lui Filat; pe Maia Sandu – prietena lui Bodiu, adusă din SUA și care e becul becurilor în sistemul de învățământ; apoi Banaruc – organul lui Filat, care, deja voi decideți; pe Balițchi – altă parte a organului; pe Recean – care continuă ceea ce nu a reușit Vicol, înverzește toată Republica și poliția (vezi noile mașini ale poliției). I-am lăsat la urmă pe Bumacov și Leancă, căci ăștia fac parte din altă categorie. Bumacov este un băiat isteț, care face business, dar are grijă și să nu-l supere pe șăfu’, e un tip pragmatic, care se gândește și la ce se va întâmpla cu el după ce va fi răsturnat din barca verde. Iurie Leancă este un om cu școala, ba chiar cu școli, care a avut grijă, în toți acești ani, să nu-și păteze imaginea cu gafele lui Filat sau ale PLDM-ului în general. Leancă, spre deosebire de Filat, învață din greșeli, se vede ca a învățat și din lecția falsei demisii, când a fost folosit de Filat într-o chestie care s-ar fi vrut a fi lovitură de imagine. A fost, dar în sens negativ. Oricum, e greu de înțeles cum de Leancă a rămas lângă Filat până acum, pentru că are vizibil mult mai mai multă personalitate decât șeful său și e capabil oricând să pretindă serios la poziția liderului PLDM.

De ce scriu toate ăstea?! Pentru că simt că în curând vom avea parte de surprize.

blog.galbur.md

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete: , , , , ,
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
blog.galbur.md10.12.2013

Aleea Clasicilor Români din Bălți a fost vandalizată [FOTO]

 

Astfel arată Aleea Clasicilor Români din Bălți după ce ieri, câțiva necunoscuți au vandalizat-o, distrugând o bancă și un felinar. De ce și pentru ce, nu se știe, dar straniu este faptul că acest loc se află exact în centrul orașului, unde sunt amplasate camere video de supraveghere și unde patrulează non-stop carabinierii, sau cel... (1 Aleea Clasicilor Români din Bălți a fost vandalizată [FOTO] )

blog.galbur.md02.08.2013

Modificări la Legea 248/2006 privind libera circulaţie a cetăţenilor români în străinătate

 

Din data de 12.08.2013, va intra în vigoare Legea 175/06.06.2013, de modificare a Legii 248/2005 privind regimul liberei circulaţii a cetăţenilor români în străinătate. Elementul de noutate constă în modificarea termenelor de valabilitate a paşapoartelor, precum şi a taxelor aferente, după cum urmează: 1. Valabilitatea: – 3 ani pentru persoanele care nu au împlinit 12 ani –... (1 Modificări la Legea 248/2006 privind libera circulaţie a cetăţenilor români în străinătate )

blog.galbur.md29.07.2013

Ce s-a întâmplat cu noi?

 

N-am scris mai mult de o lună pe blog și n-aș fi scris, cu plăcere, încă cam pe atât. De ce? Pentru că nu am inspirație, dar și pentru că nu mai văd niciun rost să scriu. Nici pentru mine, nici pentru alții. De ce scriu acum? Nu știu. Am mai bine de 2 săptămâni... (1 Ce s-a întâmplat cu noi? )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog