BlogPost.Timpul.md

Mască naturală

masca1 (1)

Nu prea înțeleg ce se întâmplă zilele acestea din punct de vedere meteorologic. Dimineața, ies din casă cu ochelarii de soare pe nas, pentru ca seara să-mi scot umbrela și să am impresia că a venit toamna. Foarte bizar. Se pare că și podoaba mea capilară dă semne de îngrijorare, deaorece de câteva zile mi s-a creat  impresia că am nevoie de mai mult timp pentru a-mi aranja părul, pentru ca într-un final să constat că acestuia i-a dispărut strălucirea. Era timpul potrivit pentru a lua câteva măsuri de urgență.

Nu mi-am procurat măști din comerț, deoarece am vrut să încerc ceva naturist. Respectiv am amestescat 2 linguri de ulei de ricin, 2 linguri de ulei de măsline și un gălbenuș de ou. Am aplicat amestecul pe păr, după care l-am lăsat să acționeze timp de 3 – 4 ore. Mi-am spălat părul, am aplicat o mască pe care o utilizez în mod normal, după care am admirat rezultatele. Părul meu își recăpătase vitalitatea și era atât de ușor de aranjat. Efectul a fost unul wow. Rapid și eficace. Recomand!!!

sursa: www.estilat.eu

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

A los 23 años, Paige Jannings renunció a una empresa de Wall Street para empezar una carrera Calvin Klein Baratos…

Estos instrumentos financieros no son por lo general no son el actual más fácil para localizar. Básicamente esto puede ser…

来源: 当前位置  压瓦机|折弯机|剪板机|角驰Ⅲ|c型钢机|840压瓦机|860压瓦机|900压瓦机|彩钢瓦设备|双层压瓦机|天槽地沟机|三维扣板机|泡沫切割机|复合&#264

These pieces really set a standard in the inrsutdy.

De apariencia, divinas. En mi opinión preteblamonbe hubiera ido mejor con azúcar glass, probablemente menos granulosas y más finas, pero…

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog