BlogPost.Timpul.md
ivan.md17.04.2013

E posibilă crearea unei comunităţi sportive la noi?

 
Bloggeri / autori

Ivan Goncearuc

ivan.md

 
 

sporter-1
Imagine:www.ivan.md
 

Mă frămîntă ideea asta de ceva timp. E posibilă crearea, lucrativă, a unei comunităţi sportive în jurul unui proiect online? Sporter.md cam asta încearcă să facă – să dea viaţă celei mai mari comunităţi sportive de la noi. Nu e vorba despre un proiect media ci unul de comunitate sportivă, contentul jurnalistic fiind un fel de bonus. E vorba despre promovarea sportului în general, prin instrumentele clasice ale unei astfel de promovări. Este un îndemn către oamenii care vor să facă sport şi către cei care încă stau la dubii. Se încearcă crearea unei comunităţi sportive unde proiectul este puntea între sportul de performanţă şi cel de amatori.

Însă, întrebarea este cît de reală poate fi crearea unei astfel de comunităţi în ţara noastră. E clar, peste hotare sportul este deja un trend bine pus pe picioare unde eşti chiar arătat cu degetul dacă nu-l practici, la noi însă e altfel. S-a încercat crearea unei comunităţi de tenis, de către Mihai Burciu şi Natalia Brebu, reuşită, parţial; defunctul fotbal.md a încercat acelaşi lucru doar că în domeniul său de activitate – parţial reuşit; Femina deja demult încearcă crearea unei comunităţi sportive pentru femei – probabil cea mai reuşită pînă ce. Dar cum ar fi crearea unei comunităţi sportive în general?! Eu zic că ar fi fanstastic, iar obiectivul pe care şi l-a fixat sporter.md, din ceea ce am înţeles, este anume crearea acestei comunităţi sportive, dezbătută pe compartimente, într-un singur proiect de online, la moment, care va trece şi pe offline, în scurt timp.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete: ,
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
ivan.md16.05.2013

Dan Bălan – cel mai tare brand personal autohton

 

Brandul personal a fost tema lecţiei mele de la cursul de comunicare de ieri. De fapt una dintre teme, cea de-a două fiind tehnicile de promovare a produsului. Ok, vreau să vă zic cîteva cuvinte despre documentarul realizat de Victoria Cuşnir despre cel mai tare brand personal autohton – Dan Bălan. Voi începe cu faptul... (0 Dan Bălan – cel mai tare brand personal autohton )

ivan.md14.05.2013

Englezii rîd de moldoveni … degeaba

 

Din păcate pentru noi am ajuns în gura englezilor de la The Sun, care fac miştouri din gafa tînărului portar al echipei Milsami Orhei, Radu Mîţu, care şi-a aruncat mingea în propria poartă, în meciul cu Rapid Ghidighici. Nu e prima dată cînd portarii comit astfel de greşeli, s-a întîmplat şi la case mai mari şi... (0 Englezii rîd de moldoveni … degeaba )

ivan.md22.04.2013

Au apus vremurile fotbalului romantic?! (Poveşti din fotbal)

 

Istoria unei porți distruse Se întîmpla în 1998, în cadrul semifinalelor Ligii Campionilor. Madrid, Santiago Bernabeu, 90 000 de spectatori. Înaintea începerii meciului cu Borussia Dortmund, în spatele uneia dintre  porți, un grup de socios spanioli, s-au cățărat pe gardul de protecție. Din cauza greutății acestora gardul n-a rezistat căzînd și luînd cu el și poarta... (0 Au apus vremurile fotbalului romantic?! (Poveşti din fotbal) )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

[…] sursa principală a creierului de noradrenalina – o substanta care poate înlătura depresia. – See more Explicația ar fi…

blegea, tocmai că România s-a împotrivit Pactului Ribentrop Molotov, că altfel nu mureau soldații români pe la Țiganca, Chișinău etc

ivane, scrii ca să nu adormi voi nu erați în stare să vă apărați în 1918 când rușii erau…

来源: 产品目录 复合板系列 店面压瓦机 U型槽设备系列 百叶窗成型设备 常用压瓦机系列 阳极板设备系列 数控止水钢板机 角驰压瓦机系列 三维扣&

沧州金辉压瓦机械设备厂   电 话:0317-8086188 &nbsp,手机:13832771638王女士; 电 话:0317-8086199   手 机:13832771638  15133711101   Q    Q:59458991       49870222   联系人:王经理   邮 &

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog