BlogPost.Timpul.md

Dragostea părinţilor

 
Bloggeri / autori
 

When-Kids-Become-Parents-1

ştiţi ce vor cel mai tare copiii din orfelinate? să vină părinţii şi să îi ia acasă, cel puţin până la o vârstă
ce vor copii care au familie? probabil să fie iubiţi, ştiu sigur că atunci când într-o familie sunt 2-3 între ei mereu va fi concurenţa pentru cel mai iubit, iar cel care este mai mare se va simţi lipsit de căldura părintească care îi aparţinea numai lui odată, iar odată cu apariţia celui de-al doilea copil deja e împărţită la doi

părinţii mai uită, câ atenţia lor este extrem de valoroasă, şi mai stimulează uneori gelozia în copii – am fost uimit să aflu asta. în fine, orice s-ar face nu cu dragoste rămâne ca o rană prea adâncă în sufleţelul cela mic, iar când va creşte, rana va creşte cu el

eu nu ştiu cum e să fii părinte. dar ştiu cum e să fii copil

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

cum lucreză sărbătorile în mai

 

cu riscul iar să fiu Cap, dar simt nevoia să fac aceaste specificări, care sincer să fiu mă stuperfiază uimesc peste măsură 1 mai – ziua muncii și nimeni nu lucreză, asta e la fel de stupid ca și băutul pentru sănătate, care tot atunci începe 4-6 mai – Paștele, oamenii în sfârșit au dezlegare la mâncare... (0 cum lucreză sărbătorile în mai )

Plecați!

 

suntem în cur, domnilor și vom fi atâta timp cât vom sta în gâtul părinților să începem cu un mic grafic: interesant că țările în care tinerii de peste 25 ani preferă să se mute de acasă nu se jăluie pe criză, pe politică, pe uscăciuni și pe păduri. numai Finlanda a trebuit să rezolve... (1 Plecați! )

AIE ca URSS

 

voi idee nu aveţi cât de şocaţi au fost americanii când au aflat că URSS s-a dizolvat sinestătător şi ce numai ei nu făceau: spionaj, sabotaj, stimulări, simulări – nica folos. tot trăia veşnic uniunea şi când colo, începănd cu 89 a început demolarea sinestătătoare, de pe interior ştiţi ce a fost exact – exact... (0 AIE ca URSS )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog